За мен

Здравейте! Аз съм кака ви Цура, живуща в Париж, веднъж на 30 и завинаги на толкова. Водя се жена, но съм си едно пораснало момиче. Имам три деца, всичките планирани и желани, че и от един баща, шок и ужас! Занимавам се с много неща наведнъж, затова и нищо не ми се получава като хората, както ще забележите и тук.

Блогът ми е ужасно непостоянен, претенциозен, променя си настроението непрекъснато и не мога да го озаптя. От време на време го удря на откровения и лични драми. Моля ви, правете се, че не забелязвате!

Това не е място за мода, нито за изкуство, нито за гледане на деца, нито за готвене, нито за пътешествия, нито пък за интервюта. Само се прави на такова.

Обичам парцали във всякакви цветове и форми, книги на хартия, музика на плочи, обичам живота, храната, езиците и интересните места. Обичам усещането, което всяко място носи като съвкупност от детайли.

Постоянно ми се случват странни неща, сблъсквам се с особени хора и като цяло имам късмета да попадам в точното време на точното място и да чувам и виждам точното нещо. Загадка!

(Нямам нищо против постовете ми да се използват от други сайтове, стига да водят чрез линк обратно към моя блог като източник на информацията)

19 thoughts on “За мен

  1. Cura in Serbian means „a girl“. 🙂 It was also my grandmother’s nickname throughout her life (her father gave it to her because she was the youngest of his six kids).

    • Oh, you’re more than welcome.

      There’s a theory that helping other people (bloggers in my case) to succeed can bring success to yourself. I believe in that. I wish you good luck and inspiration so that you can express your creativity with no limits! 🙂

  2. My name is Zura… after my great grandmother who was Scottish… I have always wondered what Zura meant 🙂

What do you think about this?

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s